Simona Halep a fost lăsată acasă! Ce a putut face Toni Iuruc după ce a fost înfrântă la Stuttgart?

Toni Iuruc a fost surprins la un local din București, doar că de această dată Simona Halep nu a fost cu el. Este posibil ca sportiva să sufere după înfrângerea de la Suttgart, motiv pentru care nu a ieși cu iubitul ei.

Toni Iuruc s-a întâlnit cu prietenul său la un local din Capitală, iar locul nu este unul pentru oricine. Iubitul tenismenei a profitat de vremea caldă de afară și a mers la o terasă de fițe din București, notează spynews.ro.

Iubitul Simonei s-a îmbrăcat lejer pentru întâlnirea cu prietenul lui. În tot timpul petrecut la terasă, acesta a gesticulat vizibil și a vorbit cu prietenul său, lucru ce denotă că cei doi nu s-au mai văzut de ceva timp. Cei doi au zăbovit o perioadă la terasa de fițe din Capitală.

Simona îl va lua pe iubitul său în Madrid

Anul acesta, Simona va fi însoţită la Madrid Open şi de iubitul său, Toni Iuruc, care o va încuraja din tribune şi sperăm că îi va da astfel putere pentru un parcurs excelent. Românca a recunoscut că se va simţi “răsfăţată” la Madrid.

“O să învăț din meciul cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci. Nu revin în țară, merg direct la Madrid. Începe miercuri sau joi turneul.

Trebuie să merg cu trei zile înainte, așa este regula de bulă. Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac și mereu mă simt extraodinar de bine acolo.

Îmi plac condițiile de acolo, sunt răsfățată la Madrid. O să am oameni dragi lângă mine, vine și prietenul meu (Toni Iuruc – n.red.). O să fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa că o să mă bucur din plin”, a declarat Simona Halep, potrivit Digisport.

Simona Halep nu a avut o săptămână prea reuşită, românca fiind eliminată în semifinalele turneului de la Stuttgart de către Aryna Sabalenka din Belarus (22 de ani).

Sursă foto reprezentativă: Dreamstime

Sursă foto: spynews.ro