Cum a ales să se căsătorească unul dintre cei mai doriți burlaci români. Nunta de vis pe o plajă de lux.

Toți ochii au fost ațintiți asupra miresei, care a purtat o rochie de nuntă extrem de provocatoare.

Cum a ales să se căsătorească Cezar Amititeloaie. Toți invitații au fost îmbrăcați în alb

Nuntă pe o plajă de lux din Grecia. Tot mai mulţi români au ales în această vară să îşi unească destinele pe meleaguri străine.

Asta a făcut şi Cezar Amititeloaie, patronul de la Vivertine, din Iaşi, care s-a căsătorit cu aleasa lui, Manuela Alexuc.

Manuela Alexuc a purtat o rochie de mireasă extrem de sexy, care a atras toate privirile.

Însă, nici mirele nu a fost mai prejos, a purtat o cămaşă şi o pereche de pantaloni albi. Dress code-ul nunții a fost ” Alll white”.

La eveniment au participat artiști pe măsură care au păstrat vii tradiţiile romaneşti.

Manuela și Cezar s-au căsătorit pe insula Thasos în urmă cu câteva zile, iar imaginile apărute pe reţelele de socializare vorbesc de la sine.

Mirele, medic specialist cardiolog

Dr. Cezar Amititeloaie este un medic specialist cardiolog în vârsta de 39 de ani și care deține Vivertine.

Pe de cealaltă parte, Manuela Alexuc a absolvit în 2010 cursurile universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Filosofie și Științe Politice. Ulterior, Manuela a terminat și un master în Economie și Afaceri Internaționale iar în prezent studiază Psihologie și Științe ale Educației. Tânăra lucrează ca PR și manager de vânzări la Vivertine, potrivit bzi.ro.

În context, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Grecia că Serviciul de meteorologie elen a emis pentru următoarele zile o prognoză privind temperaturi ridicate, de până la 40 de grade Celsius.

Meteorologii eleni au anunţat că valul de căldură va dura până vineri, fiind provocat de mase de aer cald provenit din zona Africii de Nord.

Sursă foto: Facebook/Cezar Amititeloaie.