Culiță Sterp a ajuns la spital! Cântărețul a făcut implant de păr

Culiță Sterp a ajuns la spital! Cântărețul și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a fost supus unei intervenții chirurgicale. Mai exact, este vorba despre un implant de păr. Acesta chiar le-a arătat imagini cu el în cabinetul doctorului. Artistul a dezvăluit că a avut deja două astfel de proceduri în 2017, în Turcia, dar nu a fost mulțumit de rezultat. Drept urmare, a ajuns la Cluj.

„Astăzi este ziua cea mare pentru mine, pentru că mă duc să-mi fac implant la păr. După cum se vede, părul meu e foarte rar aici în față. Eu folosesc tot timpul o pudră ca să nu se vadă golurile, dar adevărul e că am nevoie de un implant, de încă unul, pentru că eu am mai avut un implant, de fapt două implanturi am mai avut, în 2017, în Turcia. Mi-am pus în față.

Nu mi-a plăcut foarte mult cum mi-a prins cel din Turcia și am venit în România, la domnul doctor Mihai Motora, în Cluj.

Mi-am mai făcut, acum vreo 3 sau patru ani. Mi-am pus în față, unde e mai des. Pe parcurs a început să-mi cadă din mijlocul capului, unde nu am avut implant. E o chestie ereditară. Se vede că e mai rar părul”, a spus el pe InstaStory.

Experiența anterioară a fost ușoară, fără dureri mari

Culiță Sterp a recunoscut că are emoții, dar nu mari. Potrivit acestuia, experiența anterioară a fost una destul de ușoară. Datorită anesteziei, nu a avut dureri mari.

„Am emoții, dar nu mari, pentru că data trecută când mi-am făcut la domnul doctor nu m-a durut aproape deloc, un pic de tot doar anestezia, după nu mai simți absolut nimic. (…) S-au recoltat firele din spate și acum urmează să fie plantate în față. Am dormit un pic în timpul acestei operațiuni”, a explicat cântărețul.

După intervenție, a postat o imagine în care apărea chel. Artistul a scris că „s-a dus părul, urmează altul nou”. Culiță Sterp a precizat că se simte bine după operație, chiar dacă zona capului s-a umflat puțin.

„S-a umflat puțin capul, dar în rest sunt ok”, le-a transmis el urmăritorilor săi.

Culiță Sterp, implant de păr
SURSA FOTO: Instagram

Culiță Sterp a povestit cum s-a produs accidentul rutier de anul trecut

Amintim că pe data de 22 noiembrie 2023, Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier la Cluj. El a scăpat nevătămat, însă celălalt șofer a avut nevoie de îngrijiri medicale. Timp de opt luni, s-a aflat sub control judiciar.

La un an de la accident, le-a povestit magistraților cum s-a întâmplat totul. Cântărețul a încercat să-i convingă pe judecători să să-i aplice procedura simplificată, deoarece și-a recunoscut vina. Cererea lui a fost însă respinsă, pentru că a fugit de la locul accidentului. Mai mult, consumase băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Artistul a spus că a plecat de la locul accidentului pentru că era în stare de șoc. Atunci a crezut, de asemenea, că are nevoie la baie.

„A fost prima oară când am pățit așa ceva, îmi pare rău. Având un sentiment ciudat că mă trecea la baie şi nu-mi amintesc cum s-a produs accidentul rutier. Când mi-am revenit, țin minte că eram în parcul din spatele Teatrului. Am aflat de la dosar că a durat 15 -20 de minute, dar lucrurile s-au petrecut foarte repede, nu am conștientizat cât a durat starea de şoc.

Când am auzit ambulanța, mi-am revenit, m-am prezentat polițiştilor și le-am spus că eu sunt șoferul implicat în accident. M-am interesat de starea victimei și m-am bucurat că nu a pățit nimic grav”, a declarat el pentru Clujust.

Consumase băuturi alcoolice și substanțe interzise

În momentul testării, polițiștii au constatat că artistul avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit probelor biologice, consumase băuturi alcoolice și substanțe interzise.

„M-au testat cu aparatul etilotest și am fost condus la spital. Valoarea alcoolemiei era sub limita la care se face dosar penal și nu mă aflam sub influenţa substanțelor la data accidentului rutier, concluzie şi a medicilor de la Urgențe când m-au examinat clinic.

Nu mă pricep că nu sunt consumator, am fost cu prieteni la petrecere dar nu știu ce. Ce a ieșit la analiza cred ca aia e”, a adăugat Culiță Sterp