Una din celebritățile cu care Anamaria Prodan s-a întâlnit este Walter Zenga. Cei doi au luat masa iar impresara încearcă să-i găsească antrenorului italian o echipă în zona arabă.

Amintim că Walter Zenga este proaspăt divorțat, după ce a pus capăt anul trecut unei relații de 15 cu Raluca Zenga. Mai mult, cei doi s-au pozat împreună iar impresara a postat fotografia pe pagina sa de socializare.

Relația neștiută dintre Laurențiu Reghecampf și fetele sale

Anterior, Anamaria Prodan a ținut să dea noi inflormații despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf. Mai exact, nu este vorba atât de legătura ei cu cel care îi este soț, cât mai ales de raporturile avute de antrenor cu cele două fiice ale celebrei impresare. Astfel, s-a aflat acum că Laurențiu Reghecampf mergea împreună cu Rebecca și Sarah, în club. Este vorba de cele două fiice ale Anamariei Prodan, rezultate dintr-o căsătorie anterioară.

Prin detaliile oferite acum opiniei publice, Anamaria Prodan a dorit să arate, încă o dată, cât de multă armonie există în căsnicia ei și că nici nu s-ar pune problema unui divorț.

Anamaria Prodan a ținut să sublinieze ce relație model există între Rebecca, Sarah și Laurențiu Reghecampf. Un exemplu în acest sens l-a constituit momentul în care tinerele au vrut să înțeleagă mai bine conceptul de viață de noapte. Cum ele nu aveau voie să meargă în cluburi, Reghecampf a fost cel care a găsit soluția salvatoare. El nu a stat mult pe gânduri și s-a dus cu fiicele soției sale în club, pentru a le arăta ce se petrecere acolo.