„Indiferent ce se va întâmpla sâmbătă și săptămâna viitoare, pentru cetățenii acestei țări va fi posibilă o singură schimbare: din rău în mai rău. În lunile următoare ce ne așteaptă va fi un soi de Iad.

Ceea ce vedem acum cu dl. Ciucă este al doilea bal mascat al groazei. Primul a fost cel condus de dl. Cioloș. Îi spun bal mascat pentru că se moare cu masca pe față în spitale în fiecare zi. Și acum îl practică PNL-ul după USR.

PNL probează costume de nuntă și are de mers de înmormântare

Este evident că PNL probează costume de nuntă și are de mers de înmormântare. Ba chiar la mai multe. Ba chiar la foarte multe.

Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Vedem liste de miniștri, unde sunt înlocuiți unii cu alții. Se probează diferite costume, bărbătești și de damă. Dar pentru ce?

Spuneam că primul partid cu care dl. Ciucă va avea de negociat nu este nici PSD, nici USR ci PNL. Este ciudat că generalul Ciucă, general cu patru stele acceptă să participe la acest bal mascat în care el este travestit în general.

Nicolae Ciucă,”un papagal-general”

Fiecare se îmbracă cum crede de cuviință. Dl. Ciucă e travestit în general. Spun asta pentru că dacă ar fi vorba de un general autentic nu ar accepta acest lucru. Un general de armată autentic nu s-ar preta la așa ceva.

Și a apărut pe post nu de general, ci de papagal-general lângă dl. Cîțu.

Este un general papagal pentru că a acceptat această situație. Domnul Ciucă este premierul desemnat, însă de fiecare dată apare acolo lângă Dl. Cîțu. Este ceea ce făcea și Dragnea cu Dăncilă. Îi arăta cine e șeful. Asta face și Cîțu.

Ai comandat trupe pe front și vii acum aici, în postura asta?”, a declarat Cristian Tudor Popescu, vineri seară, la Digi24.