Juventus Torino are un nou antrenor după eliminarea din Champions League, în persoana lui Andrea Pirlo, iar conducătorii clubului, împreună cu acesta, încearcă să schimbe faţa echipei, scăpând de o serie de jucători de care nu mai este nevoie, dar încercând şi să reducă costurile.

La capitolul reducerea bugetului de salarii ar putea intra şi Cristiano Ronaldo, de care echipa italiană se pare că încearcă să scape.

Celebrul jurnalist spaniol Guillem Balague a dezvăluit că există negocieri cu mai multe echipe pentru transferul lui CR7, inclusiv la Barcelona, unde ar putea deveni coleg cu marele său rival Lionel Messi, scrie digisport.ro.

“Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a fost asociat cu PSG nu se datorează atât de mult faptului că PSG îl vrea, ci pentru că Jorge Mendes a primit instrucţiuni să-i găsească o altă echipă lui Ronaldo.

Am putut observa asta în ultimele 6 luni. S-a vorbit de Real Madrid, cei de acolo au spus că nu există nicio şansă ca el să revină. Au fost discuţii şi despre MLS, etc. Toate astea, pentru că Juventus vrea să scape de salariul lui.

Cam atât de drastică e situaţia! Ronaldo a fost oferit peste tot, inclusiv la Barcelona. Dar nu sunt aşa sigur că Juventus poate să scape aşa uşor de el. De fapt, la ce salariu are… Ronaldo câştigă 23 de milioane de euro pe an, net. Atât câştiga şi la Real Madrid şi cred că a egalat această sumă când a semnat cu Juventus. Cine să ofere atâţia bani?”, a declarat Balague pentru BBC 5 Live Sport.

Cristiano Ronaldo (35 de ani) s-a transferat la Juventus, de la Real Madrid, în urmă cu doi ani, pentru 117 milioane de euro. Starul portughez mai are contract cu bianconerii până în vara lui 2022.