Marele fotbalist a decis să nu stea degeaba cât timp este în carantină și dă o mână de ajutor bolnavilor de coronavirus.

Astfel, Cristiano Ronaldo a decis să pună la dispozitie lanțul său de hoteluri din Protugalia pentru a fi tarnsformate în spitale și a-i ajuta astfel pe cei infectați. Mai mult, ”CR7” a decis ca toate aceste tratamente să fie gratuite, Ronaldo urmând să suporte absolut toate cheltuielile, inclusiv salariile medicilor și al asistentelor medicale.

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie.

Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora,” a fost mesajul postat starul portughez, relatează DigiSport.