va numi Kiss FM, iar programele sale se vor adresa tinerilor cu varsta intre 14 si 24 de ani. Contactat de Capital, Cristian Burci a confirmat negocierile pentru cumpararea de la belgieni a postului Radio Contact, dar a negat categoric ca postul va fi rebrandat in Kiss FM. Actionari la Radio Contact Romania mai sunt Calin Popescu Tariceanu (18%) si Giuseppe Rossi (8%). Cristian Burci mai detine reteaua Star FM prin firma Romanian Investment & Development (RID).

Fiica ministrului Serban Mihailescu lucreaza in grupul Ogilvy
Livia Mihailescu, fiica secretarului general al Guvernului, Serban Mihailescu, este directorul executiv al agentiei de publicitate Maximize Communications. Maximize face parte din Ogilvy Group, cel mai tare grup de publicitate si media din tara si care are contracte cu Guvernul (Ministerul Turismului). Contactata telefonic de Capital, Livia Mihailescu a negat initial ca ar fi „fata lu’ tata”. La insistentele noastre a revenit si a recunoscut ca e fiica secretarului general al Guvernului si ca ezitarea dinainte s-ar fi datorat faptului ca „oriunde s-ar duce, orice ar face, lumea o intreaba daca este fata lui serban Mihailescu”. Livia Mihailescu lucreaza de trei luni la Maximize, dupa ce a mai lucrat la Europa FM. Ea sustine ca n-a fost ajutata de tatal ei sa obtina postul de la Maximize. Conform datelor de la Registrul Comertului, Maximize a fost infiintata in iulie 2002, avand asociat 100% firma Hershey Trade din Albany, New York, USA. Desi este director executiv, Livia Mihailescu n-a stiut sa ne spuna cine este aceasta firma. Ea a precizat ca Maximize n-a beneficiat niciodata de bugete sau favoruri guvernamentale si ca a lucrat numai pentru clienti comerciali: Unilever, Gillette, Mall, Fererro.

Fratii Perez au probleme
John Perez, patronul firmei Cross Lander USA Inc, implicat recent in controversata privatizare a societatii ARO Campulung, nu este nimeni altul decat fratele lui Jose Perez, administratorul agentiei de publicitate D’Arcy Romania. si firma de publicitate a avut probleme in ultima vreme, dupa ce a fost controlata de catre Garda Financiara. Jose Perez a infiintat D’Arcy in Romania in anul 1992, asa incat fratii Perez sunt familiarizati cu mersul afacerilor de la noi.

Splendid Media administreaza publicitatea la Radio Total
Regia de vanzari multimedia Splendid Media a incheiat recent un contract cu Radio Total, prin care va administra in regim de exclusivitate spatiul de publicitate al postului de radio in perioada 1 octombrie 2003 – 31 decembrie 2005. Fondatorii Splendid Media sunt Catalin Sandulache, Radu Budes si Marcel Straut, fosti angajati ai regiei de publicitate ARBOmedia. Interesant este ca in competitia pentru castigarea spatiului de publicitate Radio Total a fost angajata (ce ironie a sortii!) chiar ARBOmedia, pe care cei trei au parasit-o cu trei luni in urma.