Aceștia se tem că bărbatul ar putea să-și pună capăt zilelor. Gheorghe Dincă a cerut să fie mutat singur în celulă.

Sâmbătă, într-o intervenţie pentru România TV, avocatul Carmen Obârşanu a declarat că anumite persoane i-au promis bani lui Dincă, pentru a luat asupra sa teribilele fapte, însă bărbatul nu va apuca să se bucure de aceşti bani, pentru că va fi ucis, imediat ce se va da o hotărâre definitivă în dosarul Caracal.

“Mă gândesc că acest domn Dincă nu este un om bolnav. Am vorbit cu oamenii din Caracal. Este un om rău care speră să câștige ceva. Vreau să îi atrag atenția dacă se uită la televizor. Este un prost dacă el crede că va beneficia de banii ce i s-au promis pentru a lua asupra lui fapta! Va fi omorât după ce se va da o hotărâre definitivă! Și el nu este conștient de asta!”, precizează Carmen Obârşanu.

Gheorghe Dincă este suspect în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu, dar și a Luizei Melencu. Bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete în fața anchetatorilor.

Există și varianta acoperirii adevăraților făptași. Mulți spun că fetele nu ar fi moarte, ci ar fi căzut victime unei rețele de trafic de persoane.