Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, s-a reuşit identificarea, depistarea şi capturarea bărbatului de 38 de ani bănuit de comiterea infracţiunii de omor calificat.

Acesta a fost găsit în zona Gării de Nord Timișoara, unde oamenii legii au reușit să-l captureze.

Criminalul din Timișoara a fost capturat de polițiști

Conform IPJ Timiș, capturarea şi depistarea criminalului se datorează şi sprijinului primit din partea cetăţenilor, care au semnalat de fiecare dată când vedeau o persoană care seamănă cu bărbatul căutat de poliţie.

„În urma activităţilor informative desfăşurate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, în colaborare cu poliţiştii de la Investigaţii Criminale Bucureşti, s-a reuşit identificarea, depistarea şi capturarea bărbatului de 38 de ani bănuit de comiterea infracţiunii de omor calificat. Acesta a fost capturat în zona Gării de Nord Timişoara şi se ascundea. Capturarea şi depistarea bărbatului se datorează şi sprijinului primit din partea cetăţenilor, întrucât aceştia au semnalat de fiecare dată când vedeau o persoană care seamănă cu bărbatul căutat de poliţie”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Bărbatul a fost dus la audieri în noaptea zilei de joi, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş.

Nepotul bătrânilor a fost cel care i-a găsit decedaţi

Femeia ucisă era administratorul imobilului în care locuia, iar criminalul a acţionat la pont, pentru că ştia data la care adună banii de la locatari. El acumulase datorii de aproape 2.000 de lei la plata întreţinerii.

Nepotul bătrânilor a fost cel care i-a găsit decedaţi, după ce a fost anunţat de o rudă din Germania, care vorbea la telefon cu una dintre victime în momentul agresiunii. În locuinţă l-a găsit pe criminalul cu care a avut un schimb de lovituri. Totuși, agresorul a reuşit să fugă, notează Agerpres.

Amintim că un bărbat a anunţat în noaptea de marţi spre miercuri Serviciul de urgenţă 112 că şi-a găsit bunicii decedaţi în locuinţă şi că un suspect a fugit de la locul faptei.

În urma tragicului anunț, poliţiştii au început căutările, au organizat filtre în judeţ şi joi au făcut percheziţii la domiciliul părinţilor suspectului.