Compania de consultanta si training a inregistrat in anul 2006 o cifra de afaceri de 2,3 milioane de euro, in crestere cu 80% fata de 2005, si un profit de peste 500.000 de euro, informeaza un comunicat Ascendis. Compania estimeaza, pentru acest an, o cifra de afaceri de 3 milioane de euro.

In 2006, Ascendis a oferit servicii de consultanta pentru un numar de peste 100 de organizatii si a tinut peste 1.000 de zile de training, acestea avand peste 10.000 de participanti. Prezenta de 10 ani pe piata de training din Romania, compania a luat numele de Ascendis in 2005. Compania este specializata in management si leadership, vanzari si managementul vanzarilor, evaluare individuala, de grup si organizationala si procese de redresare.  Echipa Ascendis cuprinde aproximativ 40 de traineri, consultanti si facilitatori. 

Portofoliul actual de clienti al Ascendis s‑a extins de la companii din sectorul IT&C, la cele din domeniile financiar, productie, media, farmaceutice si distributie. Printre clientii Ascendis se afla Bancpost, BCR, Distrigaz Sud, E.ON Gaz Romania, Holcim, IBM, ING Asigurari de viata, Mediapro, Melinda Imprex, Microsoft, Pfizer, Raiffeisen Bank, Romstal, Romtelecom, Unicredit Tiriac Bank, UPC, Xerox Romania.

 

Sursa: Capital