Sunshine Media şi Photoshop România au anunţat că au dezvoltat un parteneriat pentru identificarea, încurajarea şi dezvoltarea potenţialului persoanelor cu talent în grafică publicitară. Cei pasionaţi de grafică, prelucrare de imagini şi artă vizuală îşi pot testa şi folosi talentul în cadrul competiţiilor organizate de Photoshop România şi sponsorizate de Sunshine Media.

Photoshop România s-a născut din dorinţa de a pune bazele unei comunităţi pentru utilizatorii de Photoshop şi în foarte scurt timp a devenit o sursă principală de tutoriale de calitate, sfaturi şi sugestii, noutăţi şi informaţii pentru pasionaţii de grafică publicitară.

Periodic, Photoshop România organizează competiţii cu premii, pe diverse teme publicitare, pentru a încuraja exprimarea creativităţii şi imaginaţiei membrilor comunităţii. Concursurile se desfăşoară respectând cerinţele unui climat profesional, punând la dispoziţie participanţilor briefuri detaliate, informaţii pentru documentare, posibilitatea de a-şi prezenta spre dezbatere schiţele intermediare şi de a primi o părere avizată asupra muncii lor direct de la administratorii Photoshop România.

Tinerele talente au astfel ocazia nu numai de a-şi testa potenţialul creativ şi abilităţile de grafică publicitară, ci şi de a interacţiona cu oameni cu aceleaşi pasiuni şi de a învăţa metodic, prin exerciţiu constant.

Sunshine Media, firmă de publicitate full-service, a primit propunerea de colaborare în cadrul concursurilor organizate de Photoshop România.

Sunshine Media vrea să contribuie la formarea specialiştilor în grafică publicitară, ajutându-i să-şi dezvolte talentul, de aceea a ales să sponsorizeze concursurile organizate de Photoshop România.

Sursa: Sunshine Media