Millennium Bank lansează un pachet tranzacţional promoţional pentru IMM-uri, care oferă clienţilor în primele şase luni de la contractarea produsului o reducere totală de până la 80% faţă de costurile achiziţionării separate a produselor incluse în pachet. Printre altele, Contul IMM conţine un cont curent în lei fără comision şi zece plăţi lunare în lei gratuite efectuate prin Internet Banking. Comisionul de administrare a pachetului este de 10 lei pe lună.
Clienţii Millennium Bank pot beneficia şi de recent lansatul Credit IMMediat, pentru care primesc aprobarea financiară în numai trei zile lucrătoare de la data depunerii dosarului şi costuri avantajoase. Creditul este acordat fie din fonduri BERD, fie din surse proprii ale Millennium Bank şi poate fi accesat pentru investiţii sau pentru capital de lucru, precum şi pentru alte nevoi financiare. Acesta se adresează companiilor cu o cifră de afaceri de peste 500.000 de euro şi are o structură transparentă de costuri.
„Contul IMM este o bună variantă pentru clienţi de a-şi administra fondurile într-un mod avantajos. Aceştia au costuri minime pentru operaţiuni şi acces facil la conturi oricând şi de oriunde. În plus, în actualul mediu economic, companiile se confruntă adesea cu nevoia de a accesa rapid finanţare. Creditul IMMediat satisface această nevoie şi oferă băncii şansa de a sprijini IMM-urile”, a declarat Ecaterina Ristea, Director Dezvoltare Produse Corporate la Millennium Bank.
Structura dobânzii Creditului IMMediat este flexibilă, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor companiilor. Clienţii pot alege o marjă de 2,8% în primele trei luni pentru creditele pe termen scurt sau în primele şase luni pentru creditele pe termen lung, aplicată indicatorului Robor/Euribor la trei luni. A doua variantă de structură a dobânzii constă într-o marjă fixă, competitivă, pentru toată durata creditului.