Foto: Centrul Logistic Roman

În 2017, Nortek Trust A.G. a finalizat prima parte a Centrului Logistic Roman, ZEN 1, proiect de 30.000 mp livrat către belgienii de la WDP, unul dintre cei mai mari operatori europeni de spaţii logistice. De asemenea, a construit magazine Penny în Oraviţa, Popeşti Leordeni şi Bacău, pe lângă amenajarea sau extinderea unor magazine Profi şi Kaufland. „Am ajuns la acea maturitate şi stabilitate care ne permite să selectăm proiectele în care ne implicăm,” a declarat Răzvan Răduinea, director general al Nortek Trust A.G.

Compania a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 17 milioane euro și cu un profit de 1 milion euro. Cifrele, care reprezintă o triplare a rezultatelor înregistrate în 2016, au apărut pe fondul livrării mai multor proiecte în ţară. 2018 înseamnă noi proiecte pe logistic, retail și rezidențial.

Răzvan Răduinea, director general al Nortek Trust A.G.: „În primul trimestru al anului eram deja la nivelul din 2017 în ceea ce priveşte contractele semnate şi în curs de livrare – magazinul LIDL Constanţa, extinderea cu 5000 mp a Centrului Logistic Roman, magazinul Carrefour Roman, magazinul PENNY Mangalia, magazine Profi. Insistăm şi pe dezvoltarea unor proiecte proprii. Demarăm faza a doua a Centrului Logistic de la Roman, ZEN 2, pe o suprafaţă de teren de 50.000 mp, aflat în portofoliul companiei, şi am intrat pe dezvoltare rezidenţială, construind în prezent 66 apartamente în proiectul Topaz Residence din centrul municipiului Bacău”.

Nortek Trust A.G., companie controlată de antreprenorul băcăuan Răzvan Răduinea, a cunoscut în ultimii cinci ani o creştere de peste zece ori a cifrei de afaceri şi de peste douăzeci de ori a profitului, pe fonduri axării exclusiv pe contracte private şi consolidării capacităţii interne de producţie.