În 2016 o direcție importantă în strategia de business a Dent Estet este continuarea planului investițional prin realizarea primului studio de diagnostic și prefigurare digitală pentru procedurile de estetică dentară: Future Smile Studio, dar și prin deschiderea unei noi clinici pentru adulți.

Grupul de clinici preconizează o investiție în valoare de 400.000 euro în noul sediu, alocată în special achiziției de aparatură medicală. Ca urmare, grupul de clinici vizează o creștere organică ce va duce la depășirea valorii de 6 milioane euro.

De asemenea, compania a anunțat inaugurarea primului laborator propriu de tehnică dentară. Valoarea totală a proiectului se ridică la 250.000 de euro și se preconizează să fie recuperată în 5 ani.

Înființat în 1999, grupul de clinici dentare Dent Estet s-a extins continuu, numărând în prezent 7 clinici în București și Timișoara.

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală. Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în 16 Hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Craiova, Galați, Iași și Cluj, 23 de laboratoare proprii de analize, 10 unități spitalicești în București, Brașov, Arad, Craiova și Iași, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie și unul de Obstetrică-Ginecologie, 3 maternități în București și în țară, 32 de centre medicale generaliste în București și în țară, 14 centre de excelență cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 140 de clinici medicale partenere din toată țara.