Suedezii de la Skanska construiesc clădiri de birouri în ţara noastră şi observă cu atenţie segmentul de infrastructură.
”Este o piaţa mare, cererea este mare, sunt multe lucruri de făcut. Sunt multe provocări, dar deocamdată nu vom intra pe segmentul de infrastructură. Vom observa cum evoluează piaţa, când va fi timpul, o vom face. Aşteptăm momentul potrivit, deocamdată suntem într-o fază de observaţie. În ţări precum Polonia, Cehia, avem astfel de operaţiuni, dar în România nu este încă timpul pentru o astfel de decizie”, a declarat Richard Burleigh, președinte Skanska.

Construction România. Richard Burleigh lucrează în cadrul companiei Skanska încă din anul 1998, iar de atunci a deținut funcții precum Project Director și Branch Director al diviziei de construcții Skanska din Varșovia. 

Activitatea Skanska este împărţită în patru divizii de business: construcţii, dezvoltări comerciale, proiecte rezidenţiale şi dezvoltarea infrastructurii. Grupul are în prezent 43.000 de angajaţi în ţări din Europa şi Statele Unite ale Americii. Sediul central al grupului se afla în Suedia, la Stockholm, iar compania este listată la bursa NASDAQ OMX.