Anunțul a fost făcut de RSC Consulting, agenţie de plasare a forţei de muncă în străinătate, reprezentantul firmei internaționale de recrutare MECCTI Ltd în România și fondatorul Școlii de stewardese Universifly.

Selecția va avea loc la Cluj Napoca în data de 11 Februarie 2017, începând cu ora 9 dimineața.  Potrivit unui comunicat de presă, Kuwait Airways  oferă tinerelor care întrunesc condițiile de angajare, un salariu mediu net lunar de 2.500 dolari, care include plata orelor de zbor (salariile nu sunt impozitate), contract de muncă ferm pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire, prime de escală, gratuitate la training, cazare, masa, uniforme, transport către şi de la locul de muncă, la asigurare medicală valabile oriunde în lume, 30 zile de concediu/an și 16 zile libere pentru sărbătorile guvernamentale oferite de Statul Kuwait, precum și alte beneficii.

Cerințele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta între 20 – 32 de ani, studii liceale finalizate, fluenţă în cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit), aspect plăcut, greutate proporţională cu înălţimea, stare de sănătate bună, înălţime minimă 160 cm.

Kuwait Airways  este compania națională a statului Kuweit. A fost înființată în anul 1954, are în dotare 33 de avioane în flotă și zboară către 34 de destinații din Orient, India, Europa, America de Nord și Asia.