Unul dintre motivele pentru care această rețea a fost mereu în expansiune încă de la înființarea companiei este faptul că Transilvania Broker a acordat o atenție deosebită sprijinului cu care vine în atenția colaboratorilor, în dezvoltarea lor personală, profesională și beneficiile care aceștia le au, beneficii care pot fi consultate pe pagina colaboratorilor de pe site-ul companiei Transilvania Broker.

Odată cu lansarea platformei de emitere asigurări online, Transilvania Broker introduce noi beneficii pentru colaboratori săi, mai precis asistenții în brokeraj.

Ce este comisionul digital?

Comisionul digital este un beneficiu unic în piața asigurărilor din România, de care se pot bucura în exclusivitate colaboratorii Transilvania Broker. Prin intermediul platformei de emitere online, acestora li se vor aloca clienții care au făcut achiziții online, precum și polițele cumpărate de aceștia și comisioanele aferente, 100% digital și automat.

Astfel, nu va fi nevoie de intervenția asistenților în brokeraj în acest proces, acestora li se va aloca în mod automat comisionul în cadrul platformei.

Cum funcționează comisionul digital?

Ca parte din eforturile Transilvania Broker de digitalizare și inovație, platforma nou-lansată de emitere polițe online folosește tehnologii de recunoaștere a textului pentru a facilita achiziția de poliție pentru clienții finali, dar și tehnologii de Inteligență Artificială pentru a ușura munca asistenților în brokeraj.

Concret, dacă un client sau un potențial client al unui colaborator Transilvania Broker face o achiziție în platforma de emitere online, sistemul va detecta automat cui îi aparține acel client și acea vânzare, iar colaboratorului i se va aloca comisionul aferent tranzacției.

Procesul de alocare a comisionului digital prin distribuirea link-urilor unice ale asistenților în brokeraj

Mai mult decât atât, această nouă funcționalitate poate fi folosită doar prin trimiterea unui singur link. Fiecare colaborator Transilvania Broker își poate genera un link unic, cu parametri de tracking. Acest link poate fi folosit de asistenți pentru a-l promova pe diversele canale pe care le folosesc: social media, aplicații de mesagerie, bloguri și așa mai departe.

Atunci când un client cumpără o poliță online folosind acest link unic, indiferent de platforma de pe care a dat click, tranzacția se înregistrează în contul asistentului respectiv, iar comisionul aferent vânzării îi este alocat automat asistentului în brokeraj. În acest fel, devine extrem de ușor pentru colaboratorii Transilvania Broker să interacționeze cu clienții finali, dar și să monitorizeze cele mai eficiente canale de comunicare și de vanzare.

De asemenea, asistenții în brokeraj pot folosi acest beneficiu chiar și în mediul offline. La logarea în dashboard-ul lor Transilvania Broker, își pot genera automat un cod QR care conține linkul personalizat menționat mai sus. Acest cod QR poate fi folosit pe diverse materiale printate precum: afișe, broșuri, flyere, cărți de vizită, pliante și așa mai departe. Materialele tipărite pot fi utilizate în interacțiunile offline cu clienții, urmând ca, la orice achiziție online pornită de la codul QR respectiv, comisionul aferent să îi fie alocat asistentului respectiv. 

Cum pot deveni colaborator Transilvania Broker ?

Dacă dorești să devii colaborator Transilvania Broker, fie că ești sau nu deja asistent în brokeraj, că lucrezi sau nu în domeniul acesta, tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul de mai jos și să completezi formularul din partea de jos a paginii.

Devino colaborator Transilvania Broker

Flexibilitate și inovație – secretul construirii unei echipe de succes

Indiferent cum va evolua piața în următorii ani, știm cu siguranță că majoritatea oamenilor s-au obișnuit să primească mai multe servicii și produse online, fără deplasări, fără cozi și fără timp pierdut pe drumuri. Ca atare, noua platformă de emitere polite online vine în întâmpinarea acestor nevoi, atât pentru clienți cât și pentru colaboratori.

Prin comisionul digital, colaboratorii Transilvania Broker câștigă timp și eficiență. În plus, pot interacționa cu fiecare client în mediul preferat de acesta – online sau offline. 

Ne dorim ca și prin această nouă platformă inovativă să păstrăm transparența și corectitudinea față de rețeaua noastră de colaboratori și să le oferim beneficii unice pe piața de brokeraj în asigurări din România, beneficii care să le ușureze munca, astfel încât să se poată concentra cât mai mult pe relația cu clienții noștri, pe consultanță oferită și pe dezvoltarea unor relații de lungă durată cu aceștia. Considerăm că și prin acest nou beneficiu ne diferențiem din ce în ce mai mult pe piață și facem ca Transilvania Broker să fie o companie cât mai dorită de asistenții în brokeraj, de clienți și de investitori.” a precizat Gabriel Login, Director General al companiei.