Ce-a de-a doua ecranizare a celebrei serii „Twilight” („Amurg”), „The Twilight Saga: New Moon” („Saga Amurg: Luna Nouă”) nu a rezistat mai mult de o săptămâna pe primul loc în box office-ul local, fiind înlocuit în săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie de premiera „Couples Retreat” („Vacanţă All Inclusive”).

Comedia „Couples Retreat”, lansată pe dată de 4 decembrie pe marile ecrane din ţara noastră, a avut în primul weekend 20.472 de spectatori şi a realizat încasări de peste 92.000 de euro. Filmul, în regia lui Peter Billingsley, îi are în distribuţie pe Kristen Bell, Malin Akerman, Vince Vaughn şi Jason Bateman.

Locul al doilea în clasament este ocupat, pentru a treia săptămână consecutiv, de pelicula „2012”. În perioada amintită, filmul care prezintă sfârşitul lumii a avut 37.083 spectatori şi încasări de 134.500 de euro. În cele 4 săptămâni de la lansare, pelicula a fost următită de un număr total de 255.597 de spectatori, iar vânzările au ajuns la peste 1 milion de euro.

Ultimul loc în box office a revenit „vedetei” de săptămâna trecută, „The Twilight Saga: New Moon” („Saga Amurg: Luna Nouă”). În a doua săptămână de la lansare, filmul a avut 48.123 de spectatori şi a încasat 171.000 de euro. Cumulat, de la apariţia pe marile ecrane din România, povestea cu vampiri a fost vizionată în cinematografe de 100.282 de spectatori şi a vândut bilete de 382.000 de euro.

Box Office România, realizat de Cinemagia.ro, este alcătuit săptămânal, conform rapoartelor primite de la distribuitorii de film locali.

SURSA: Cinemagia.ro