Vodafone România a extins, de astăzi, beneficiile cartelei şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi crea un grup de până la patru prieteni cu care să comunice.

Începând de astăzi, clienţii care activează cartela Vodafone pot alege până la 3 prieteni, pentru a beneficia împreună de bonusuri constând în sute de minute gratuite. La orice reîncărcare a cartelei de către unul din prieteni, toţi primesc minute bonus pe care le pot utiliza în grup.

Astfel, un grup de patru prieteni primeşte 200 de minute bonus, la orice reîncărcare a unuia dintre ei, iar la reîncărcarea cartelei  de către fiecare membru al grupului, cei patru primesc în total 800 de minute bonus de vorbit între ei. Promoţional, la activarea cartelei, clienţii beneficiază gratuit de serviciul Vodafone Internet pe mobil, timp de o lună.

„Noua ofertă promoţională pentru utilizatorii Cartelei Vodafone continuă conceptul pe care l-am lansat în primăvara acestui an – Combină-te la Cartela Vodafone. Cu această nouă promoţie, dorim să extindem beneficiile cartelei, oferind clienţilor posibilitatea de a-şi crea un grup de până la 4 prieteni cu care comunică intens.”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group, avea 9.532.530 de clienţi, la 30 iunie 2009.

SURSA: Vodafone