„Am continuat şi în 2011 investiţiile şi extinderea serviciilor oferite, în pofida perioadei de incertitudini economice. Prin deschiderea noilor birouri ne-am consolidat, la nivel naţional, poziţia pe piaţa de consultanţă imobiliară, oferind în acelaşi timp canalul optim pentru administrarea şi vânzarea proprietăţilor imobiliare intrate în posesia instituţiilor finanţatoare”, a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Noile sucursale au fost deschise în Bacău, Botoşani, Bran, Constanţa, Piteşti şi Bucureşti. La acestea se adaugă noi sucursale în Oneşti şi Turda, Târgu-Mureş, Baia Mare, Oradea, Alba Iulia, Zărneşti şi Râşnov. În plus, compania a inaugurat în luna noiembrie un birou regional în Cluj-Napoca.

Coldwell Banker administrează şi intermediază vânzarea a peste 200 de proprietăţi preluate de către bănci şi instituţii finanţatoare, cu o valoare cumulată de peste 20 de milioane de euro. În acelaşi timp, administrează peste 500 de proprietăţi imobiliare aflate în posesia a diferite companii a căror activitate de bază nu este reprezentată de investiţiile imobiliare, fie că este vorba de companii din sectoarele financiar, telecomunicaţii sau industrie.

Te-ar putea interesa și: