Viorica Roşca, specialist PR şi asociat al Multimedia Political Communication, unde colaborează cu consultantul politic Dan Andronic, a fost numită consilier pe probleme de comunicare al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, în locul lui Andrei Gheorghe.

Ordinul ministrului Finanţelor pentru numirea în funcţie va intra în vigoare joi.

Roşca a absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA şi este autor sau coautor al mai multor volume de comunicare politică şi relaţii publice.

Noul consilier de comunicare al ministrului Finanţelor Publice este doctor în sociologia comunicării, titlu obţinut în 2005, la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, cu lucrarea „Mediatizarea discursului electoral şi imaginea publică a candidaţilor”.

La finele săptămânii trecute, Ministerul Finanţelor Publice a anunţat că Andrei Gheorghe nu mai este consilier al ministrului Vlădescu, funcţie pe care a ocupat-o pentru mai puţin de două luni. Ministerul nu a făcut nicio altă precizare în legătură cu acest subiect. Decizia a fost anunţată la o zi după ce Gheorghe a făcut declaraţii pe tema culorii violet, predominantă la noul site al Ministerului Finanţelor.

Andrei Gheorghe a fost numit la începutul lunii ianuarie consilier al ministrului Finanţelor, responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare.

SURSA: Mediafax