Cu ocazia lansării noului film „Miami Bici”, Codin Maticiuc le oferă fanilor înrăiți o vacanță gratis la Miami. La pachet vor veni și cei doi actori principali: Codin Maticiuc și Matei Dima. Destinația este una preferată de celebrități!

„Cumpărați unul sau mai multe bilete la acest film de pe site-ul sau direct de la casieria cinematografului preferat. Mergeți la film și păstrați biletul. Trimiteți și un mesaj cu el pe pagina de Facebook sau de Instagram a filmului. Noi tragem la sorți după 30 aprilie și câștigătorul plus o persoană aleasă de el merge cu mine și cu Matei Dima la Miami.

Plătim avioanele, cazarea acolo zece zile și ii ducem pe câștigători în toate locurile în care am filmat. Vile pe insule private, cluburi, bărci și yachturi, experiența totală.

Compania mea de producție care organizează aceasta plecare va oferi acte doveditoare care sa va faciliteze obținerea vizelor. Apoi plecarea se va organiza în funcție de programul tuturor astfel încât sa putem pleca împreună”, scrie Maticiuc pe Facebook.