În plin scandal al gunoaielor, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că ar fi fost atacată de un bărbat, la o intersecție din București.

Miercuri, în timp ce mergea la sediul primăriei, Clotilde Armand a sunat la poliție, spunând că, la o intersecție de pe Bulevardul Mihalache din Capitală, cineva i-a bătut în geam. Numai că informația a ajuns în spațiul public că ar fi fost agresată la semafor.

Potrivit știripesurse.ro, acel apel la 112 a existat, numai că primarul Sectorului 1 i-a spus polițistului că cineva i-a bătut în geam și că doar vrea să aducă la cunoștința autorităților acest lucru. Clotilde Armand nu a depus plângere nici până joi seară și nici nu ar dori să facă acest lucru.

Ca urmare, neexistând un dosar penal în acest caz, polițiștii nu au putut demara verificări pentru a afla dacă acest incident s-a întâmplat. Pe de altă parte, unele surse vorbesc despre faptul că agresiunea nici n-ar fi existat, că Poliția Locală, aflată în subordinea primarului, ar fi vizionat imaginile din zonă și nu ar fi descoperit că s-a întâmplat ceva pe traseul de deplasare al lui Clotilde Armand.

Clotilde Armand ar fi fost atacată la semafor

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat miercuri, prin intermediul unei rețele sociale, că a fost atacată în trafic de un bărbat agresiv care i-a lovit cu pumnii în geam și a încercat să îi deschidă ușa autoturismului de mai multe ori.

”În această dimineață (nr. miercuri, 9 iunie) eram în trafic, iar la stopul unui semafor, un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a scris Clotilde Armand pe o rețea socială.

Sursa foto: INQUAM Photos, Raul Stef