Conform celor scrise de către Clotilde Armand pe Facebook, este vorba despre o manipulare „orchestrată de PSD prin A3” menită să intimideze procurorul Sprîncu Nicolae.

„Poate vreți să auziți adevărul și ce căutau colegii mei în sala BES 1:

– în imaginile prezentate publicului la A3 apare și președintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae;

– Președintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanților de pe listele electorale permanente, complementare și suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanților scris în Procesul Electoral;

– Președintele BES 1 ne-a invitat conform legii să mergem cu el, în calitate de candidați – observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent și nu se produc fraude prin manipularea sacilor;

– BES 1 era plin la acea oră. Vorbim despre ziua de luni 28 septembrie 2020, puțin după ora 24. În acea seară BES 1 s-a închis la ora 02:00 noaptea, noi plecând odată cu membri BES 1 din clădire;

– cel care caută și mânuiește acel sac este personal tehnic al BES 1. Acesta era pus de procuror să caute sacii unei secții de vot un anume Dan, șoferul lui Daniel Tudorache, angajat DGASPC Sector 1, pe timpul desfășurării activității BES1, având calitatea de personal tehnic al BES1;

– toată această manipulare ordinară orchestrată de PSD prin A3 este pentru intimidarea procurorului, președintele BES 1, care astăzi are de luat o decizie la sesizarea PSD de anulare a scrutinului (asta dacă ați urmărit declarația lui Marcel Ciolacu, în care spune că procurorul este și el implicat). Nu noi suntem vizați de acest măcel mediatic, procurorul, președinte BES 1 este cel vizat”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand a refuzat să participe la o emisiune de televiziune

Candidatul USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a refuzat, miercuri seară, participarea în studioul Digi 24 la o emisiune, ea intervenind telefonic şi explicând că „din precauţie” a decis să nu intre în contact cu alte persoane după ce preşedintele Biroului Electoral Sector 1 a fost diagnosticat cu COVID-19.

Astfel, Clotilde Armand a intervenit telefonic, miercuri seară, la o emisiune a postului tv Digi 24 la care fusese invitată, ea explicând că a preferat să nu se prezinte în studio în baza „principiului de precauţie”, după ce în media au apărut informaţii conform cărora preşedintele Biroului Electoral al Sectorului 1 a fost infectat cu SARS-CoV-2.

„Eu sunt obosită, pentru că această vigilenţă de care vorbeam, înseamnă nopţi nedormite. Faptul că preşedintele Biroului Electoral de sector ar avea COVID nu este o informaţie confirmată, este o informaţie care a apărut pe media controlată de PSD.

Nu ştim, se pare că s-ar fi testat la centrul lui Tudorache, la centrul Caraiman. Sunt multe lucruri care nu le înţelegem. În orice caz, este principiul de precauţie” a spus Armand, conform news.ro.