Probleme foarte mari pentru Oana Roman. Fata fostului premier, Petre Roman, trece prin clipe foarte grele. De aproape o lună de zile se află la izolare, iar afacerea a fost suspendată. Are probleme foarte mari cu banii.

Oana Roman, dezastru financiar

Oana Roman trăiește un adevărat dezastru financiar. Pandemia de coronavirus i-a pus pe butuci afacerea. Acum, vedeta se află în izolare împreună cu fetița sa și cu Marius Elisei. Toate evenimentele și activitățile familiei au fost suspendate în perioada aceasta, iar vedeta mărturisește că trece printr-o situație dificilă cu banii.

Abia după 3 săptămâni a putut să iasă din casă și să meargă în oraș pentru a-și rezolva mai multe activități care necesitau acest lucru, dar și să ia medicamente pentru mama sa.

Vedeta este foarte supărată pentru faptul că oamenii nu respectă indicațile primite de la autorități și tot mai multe persoane sunt pe stradă, fapt care nu face altceva decât să lungească și mai mult starea de urgență.

”Noi stăm în casă, nu muncim, abia ne descurcăm și o să ne descurcăm din ce în ce mai greu pentru că respectăm ceea ce ni se spune, adică stăm acasă, și oamenii se plimbă agale prin oraș, fără nicio treabă. […] Noi stăm acasă și pierdem bani îngrozitori de mulți”, a spus Oana Roman p o rețea de socializare, deranjată la culme de situația creată.