Survivor România 2021 îi pune la încercări grele pentru concurenți. În Republica Dominicană, concurenții sunt puși în situații extrem de dificile. Atât răbdarea cât și starea lor psihică sunt puse la grele încercări.

Chiar în această seară, Starlin a suferit o accidentare gravă și a fost transportat de urgență la spital. Medicii s-au mobilizat pentru a interveni la timp.

Momentele dramatice continuă și ele. Pe lângă accidentarea din această seară, o altă concurentă va trece prin momente cumplite.

Imediat după încheierea duelului Razboinicul Starlin a început să se simtă foarte rău. Colegii săi s-au alarmant și au chemat de urgență medicul pentru a-i acorda primul ajutor.

Se pare că tânărul a suferit o accidentare destul de gravă la o mână în timp ce împingea cu forța barna împotriva adversarilor săi. Presiunea a fost prea mare chiar și pentru Starlin.

“Nu-mi mai simt mana!”, a strigat Starlin, chiar înainte ca starea sa să se înrăutățească.

Momente de groază la Survivor România 2021

Totul s-a terminat cu bine atunci când medicii au intervenit și au decis să-l transporte pe tânăr la spital pentru a-i acorda îngrijirile medicale de care avea nevoie.

De menționat este faptul că Starlin este unul dintre cei mai puternici concurenti din echipa Razboinicilor

Mariano Starlin Belen Medina este originar din Republica Dominicană, are 37 de an, 1,78 metri înălțime, 89 de kilograme și este hotărât să îşi pună limitele la încercare.

A studiat psihologie industrială şi resurse umane și este căsătorit cu o româncă şi împreună au o fetiţă de 5 ani. Se pare însă că dragoste pentru România l-a făcut să rămână aici.