După moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, au început să iasă la iveală fioare multe informații legate de afacerile și acțiunile pe care le întreprindeau interlopii. Mai mult chiar, Marcel Vela s-a declarat decis să stea cu ochii pe cei care comit infracțiuni.

Acum, polițiștii au anunțat că doi dintre cei mai temuți interlopi ai clanului Duduianu au fost dați în urmărire națională după ce ar fi șantajat maneliști de top și i-ar fi lăsat fără sute de mii de euro. În portofoliul procurorilor există și înregistrări în care interlopii amenință mai mulţi cântăreţi de muzică lăutărească.

Unul dintre cei vizați de polițiști este Anaser Duduianu, care este și unul dintre liderii clanului Duduianu. Acesta este fugit din țară, din informațiile existente, anchetatorii au strâns probe solide care dovedesc că ar fi fost unul dintre interlopii care ar fi ochestrat scenariul mafiot prin care maneliști celebri, precum Florin Salam sau Tzanca Uraganu ar fi fost lăsați fără câștigurile de la cântări.

Potrivit informațiilor furnizate de știrilekanald, chiar dacă Florin Salam cânta de zor la petrecerile clanului, se pare că totul era bine o regie, iar banii aruncați fără număr în dedicații erau doar pentru imagine. La final, ei erau luați înapoi chiar cu dobândă de interlopi.

Temutul interlop este, însă fugit din țară, iar de peste hotare a transmis în nenumărate rânduri mesaje de amenințare către rivalii săi. Chiar în urmă cu doar o lună și jumătate, Anaser Duduianu arunca vorbe grele într-un live postat pe rețelele de socializare.

Un alt interlop care a fugit din țară este și Ștefan Duduianu, zis Lindon Duduianu. Acesta este anchetat pentru aceleași fapte, procurorii au cerut arestarea lui și este acum căutat. În acest moment se așteaptă ca instanța să valideze mandatul de arestare internațional. După ce acest lucru se va întâmpla, se va încerca prinderea celor doi și apoi aducerea lor în România.