Spaţiile de birouri, ce urmează a fi construite deasupra mall-ului Sun Plaza din zona Piaţa Sudului şi care însumează o suprafaţă de 9.800 mp, au fost deja scoase la închiriat prin intermediul companiei CB Richard Ellis – Eurisko, potrivit unui comunicat al firmei de dezvoltare.

Clădirea de birouri dispune de trei etaje şi va fi inaugurată în vara anului viitor, după deschiderea mall-ului Sun Plaza, programată pentru februarie 2010.

“Spaţiile de birouri Sun Offices reprezintă un proiect unic, fiind prima clădire de birouri din România construită deasupra unui centru comercial. În zonă nu există un centru modern de  spaţii de birouri, astfel că Sun Offices vor impune un standard ridicat în sudul Bucureştiului”, a declarat Friedrich Wachernig, managing director şi membru al consiliului director al Sparkassen Immobilien, beneficiarul proiectului.

Deschiderea centrului comercial Sun Plaza a fost amânată de două ori până acum, ultimul termen fiind stabilit pentru primăvara anului viitor, deşi lucrările de construcţie au ca dată de finalizare sfârşitul acestui an.  Mall-ul va avea o suprafaţă construită de 210.000 mp şi a fost închiriat în proporţie de 90%.