Ciolacu, atac fără precedent la adresa lui Iohannis: Alt Constantinescu mult mai depășit de situație

Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online a președintelui PSD, Marcel Ciolacu, au putut observa că social-democratul a postat un nou mesaj cu privire la PNL și USR. Acesta spune că dreapta întoarce România în anii 1996-2000, subliniind că cele două formațiuni politice se ceartă pe putere, ”în timp ce țara se scufundă în criză”.

”Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenţie Democrată, cu PNL şi USR, se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză!”, transmite Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Social-democratul scoate în evidență că România se confruntă cu cea mai mare inflație din ultimii 10 ani, în timp ce școlile și spitalele nu au bani pentru a plăti utilități. Mai mult decât atât, acesta spune că o parte din micile companii fie au intrat în insolvență, fie au fost închise definitiv.

”O treime din micile companii sunt în insolvenţă sau au închis definitiv afacerile. Iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie”, mai scrie liderul PSD.

Marcel Ciolacu: La Cotronceni, un alt Emil Constantinescu

Pe pagina sa de socializare, Marcel Ciolacu îl aseamănă pe Klaus Iohannis cu Emil Constantinescu și spune că este ”mult mai depășit de situație”.

” (…) la Cotroceni, un alt Emil Constantinescu – mult mai depăşit de situaţie – se joacă de-a Ciorbea şi Radu Vasile cu Guvernul. Şi, la fel ca atunci, indiferent ce combinaţii ar face, ajungem la acelaşi rezultat: doar PSD este capabil să scoată ţara din cea mai grea situaţie socio-economică din ultimii 20 de ani!”, mai spune preşedintele PSD.

Președintele Partidului Social Democrat spune că va discuta cu Dacian Cioloş, dacă va fi invitat, dar că i se pare ”total neserioasă” abordarea premierului desemnat care consideră PSD a doua opţiune.

Întrebat dacă PSD exclude susţinerea lui dacian Cioloş, Ciolacu a afirmat: ”Vrem să avem în România iarăşi un Guvern Zero?”