UPDATE: Contactat de Capital, Adrian Sârbu a negat orice implicare privind drepturile de transmitere a meciurilor de fotbail din Liga I

"Este vorba despre Intel Sky Broadcast Ltd., iar afacerea s-a facut prin intermediul casei de avocatura Popoviciu şi asociatii".

Surse GSP.ro susţin că în spatele firmei din Malta este finanţatorul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany.

Pe de altă parte, site-ul fanatik.ro scrie că Adrian Sârbu este personajul misterios aflat în spatele şi mai misterioasei firme Intel Sky Broadcast Ltd. Alături de Adrian Sîrbu au mai intrat în tranzacția pentru drepturile TV ale Ligii 1 și alţi potenţi financiar, care fac parte din frăţia selectă a oamenilor de business, supranumită „Grupul de la Monte Carlo”! Este vorba de Elan Schwartzenberg, Cristi Burci sau Mihai Văcăroiu, fiul fostului premier Nicolae Văcăroiu.

Adevarul.ro susţine că Rusoaica Olga Zakimova este administratorul firmei Sky Broadcast Limited, care a cumpărat pe cinci ani drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I românească. Acţionar la firma Sky Broadcast este o altă firmă, care a făcut afaceri cu patronul CFR Cluj, Arpad Paskany.

Conform comunicatului de presă dat de Liga Profesionistă de Fotbal, firma “Sky Broadcast Ltd” va plăti “necondiţionat o sumă anuală neta egală cu valoarea sumelor anuale încasate din cedarea drepturilor de difuzare primite de LPF în sezoanele competiţionale