Mihai Constantinescu și Simona Secrier sunt căsătoriți de 18 ani. Probabil nu știați că soția sa este tot cântăreață și că a făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu și de Radu Ile. Aceștia au lansat două albume de muzică etno-dance.

În anul 2005 Simona Secrier a părăsit grupul Etno și a început o carieră pe cont propriu. Simona Secrier a avut de asemenea mai multe colaborări muzicale cu soțul ei, Mihai Constantinescu. Simona are chiar trei melodii pe albumul „Cântece pentru îngeraşi” al soțului ei.

„Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Simona e o fiinţă blândă. E ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, declara artistul în urmă cu doi ani pentru Prima TV.

Mihai Constantinescu şi Simona Secrier s-au căsătorit în secret, la nunta acestora participând doar familia și câțiva prieteni apropiați.

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu la Antena Stars.

Mihai Constantinescu şi Simona Secrier au fost greu încercați însă au rămas alături unul de celălalt. Mihai Constantinescu are de mai multă vreme probleme de sănătate. Acesta fost chiar operat pe inimă de două ori. Luni, artistul a suferit un stop cardio-respirator, iar acum se află la spitalul Floreasca.

Imagini video cu Simona Secrier aici.

sursa foto: Facebook