"CEZ Vânzare a adăugat în portofoliul său de 1,4 milioane de clienţi la nivel naţional un partener strategic prin natura şi dimensiunea afacerilor operate în România: Grupul Renault România, cu cele două situri principale – uzinele Dacia şi Centrul Tehnic Titu al Renault Technologie Roumanie", se arată în comunicat. 

Grupul Renault România a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de 4,7 miliarde euro, reprezentând 3% din PIB şi aproape 8% din exporturile româneşti. 

"CEZ Vânzare a câştigat votul de încredere al celui mai mare producător român de automobile prin oferta personalizată creată, experienţă în domeniul energetic, apartenenţa la un grup energetic puternic şi o echipă redutabilă de specialişti", spun reprezentanţii companiei de energie electrică. 

Grupul Renault România şi CEZ Vânzare se află la prima colaborare de la înfiinţarea CEZ Vânzare, în 2007. Consumul anual estimat al Dacia se ridică la aproximativ 304 GWh/an, se mai arată în comunicat. Reprezentanţii CEZ nu au precizat preţul la care vor livra energia electrică şi nici durata contractului. AGERPRES