Devino un ghid turistic. Organizând tururi prin cele mai importante locuri din lume sună ca un vis devenit realitate. Un astfel de post îţi oferă foarte multă diversitate. Daca devi un ghid turistic în Paris, vei putea conduce grupuri către Luvru, Turnul Eiffel sau către alte destinaţii. În orice caz, meseria de ghid poate reprezenta un stil de viaţă pentru cei care îşi doresc să cunoască noi culturi.

Predă engleză. Dacă doreşti să trăieşti noi experienţe într-o ţară străină, una dintre cele mai accesibile variante este să predai limba engleză. Astfel de joburi există în Asia, Orientul Mijlociu sau America Latină. În condiţiile în care şcolile nu cer un certificat pentru predare, orice candidat care vorbeşte fluent limba engleză poate obţine un astfel de job. Salariul poate ajunge la 36.000 de dolari pe an în Japonia sau 45.000 de dolari în Emiratele Arabe Unite.

Devino un însoţitor de bord. Dacă nu te deranjează să călătoreşti cu avionul, atunci o variantă pentru un post bine plătit este să devi însoţitor de bord. Un astfel de job este remunerat cu o sumă cuprinsă între 25.000 şi 50.000 de dolari pe an, şi mai există şi beneficii precum călătoriile gratuite. Un însoţitor de bord ajunge să călătorească circa 80 de ore pe lună.

Lucrează pe crozieră. A lucra pe crozieră este o oportunitate pentru cei care vor să ajungă în locuri exotice, dar în acelaşi timp presupune şi multă muncă. Un alt beneficiu pentru un astfel de post este faptul că reuşeşti să-ţi păstrezi salariul aproape în întregime deoarece cazarea şi mâncarea sunt asigurate de angajator. 

Devino fotograf pentru nunţii în anumite destinaţii. A deveni fotograf necesită un pic de îndemânare în arta fotografică, dar merită efortul pentru că un fotograf profesionist din anumite destinaţii poate încasa şi 10.000 de dolari pentru o nuntă.