Chefi la Cuțite, sezonul 12. În ediția de miercuri, 27 septembrie, Sorin Bontea s-a folosit de una dintre cele mai de temut amulete. Celelalte două echipe s-au trezit într-o situație destul de complicată.  Gazda show-ului culinar a dat startul celui de-a doilea battle. Cele trei echipe au fost nevoite să gătească folosind combinații de ingrediente imposibile.

Sorin Bontea a decis să se folosească de amuleta pe care o avea, în favoarea echipei sale. Participanții și-au exprimat nemulțumirile înainte de a ajunge în cămară pentru a lua produsele.

Amuleta activată la Chefi la cuțite

Fostul câștigător de la Asia Express a mărturisit că își dorește să activeze amuleta la început de probă. Asta pentru că după le va fi mult mai ușor să aranjeze platourile. Acest lucru a dus la tensiuni între concurenți. Prin urmare, echipa magenta și echipa turcoaz au fost nevoite să gătească, în primele 30 de minute, doar cu o singură mână, îngreunându-le considerabil munca.

”Mă gândeam doar la foile de plăcintă. Cum le desparți dacă sunt lipite una de alta?”, a spus Fabian Soare, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, la TV.

chefi la cutite
Chefi la cutite/SURSA FOTO: Youtube

Cătălin Scărlătescu a venit cu o soluție salvatoare

Cătălin Scărlătescu a venit cu o idee inedită. Acesta le-a spus concurenților lui să își bage o mână în șorț, la spate. Astfel, ei nu vor fi tentați să o folosească fără să își dea seama și să încalce regulile. Chef Florin Dumitrescu și-a organizat în echipa în așa fel încât să respecte atât tema, cât și amuleta colegului său.

În același timp, echipa portocalie a profitat din plin de avantajul obținut de chef-ul lor . Ei au încercat să câștige cel de-al doilea battle de la Chefi la cuțite, sezonul 12 de la Antena 1.

Cine a ieșit victorios

Așteptarea verdictului de la Chefi la cuțite a fost una cu emoții. Tensiunea a crescut când tabela arăta din nou 4-2-1 în favoarea portocaliilor. Al doilea batttle s-a încheiat, din nou, cu victoria echipei magenta care a obținut 6 farfurii. Echipa portocalie a primit 4 farfurii, iar cea turcoaz una singură.

”Nu s-a întâmplat niciodată la fel. În istoria a 11 sezoane deja jucate, nu s-a întâmplat niciodată ca două zile la rând să avem aceeași ordine la intrarea farfuriilor pe bandă. Bă, trăiți istoria pe pielea voastră! (..) Cred că ar trebui să joc numerele astea la loto”, a spus chef Florin Dumitrescu, citat de playtech.