Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Numele lui Dumitrescu a apărut în prim-plan, ca și cele ale colegilor săi Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea cu care face echipă și astăzi, după ce a fost jurat la „Masterchef”, show-ul produs, pe atunci, de ProTV.

La acel moment, Florin Dumitrescu a avut o dispută cu colegul „protevist” Alex Dima, de la „România, te iubesc!”. Puțini sunt cei care își mai aduc aminte de scandalul uriaș care a ținut primele pagini ale ziarelor în urmă cu mai mulți ani.

Jigniri în direct

Este vorba despre momentul în care Florin Dumitrescu, cel mai tânăr dintre jurați l-a jignit în direct, în cadrul show-ului, pe Alex Dima.

Reporterul a participat în calitate de concurent la una dintre edițiile ”Masterchef”, unde a făcut parte din echipa lui chef Dumitrescu, cu care a intrat în conflict de câteva ori.

La un moment dat, între cei doi au ieșit scântei atunci când Alex Dima i-a dat lui Florin Dumitrescu un preparat nefăcut.

Fără să stea prea mult pe gânduri chef-ul a răbufnit în direct, iar între cei doi a avut loc un schimb de replici care i-a lăsat cu gura căscată pe colegii lor.

Dumitrescu l-a făcut pe Dima dement

„Alex, ai ajuns exact în situația în care sunt unii care lucrează când te duci tu la ei și faci reportaje. Și dai cu ei de pământ. Acum vin eu și dau cu tine de pământ, că dai carne cruda la oameni, bai, omule!”, i-a atras atenția Chef Dumitrescu lui Dima.

Convins că mâncarea lui a fost bine făcută, Alex Dima a gustat din preparat, moment în care chef-ul i-a atras atenția într-un mod jignitor.

„Nu mai mânca, pentru că ți se face rău, dementule!”, a strigat Florin Dumitrescu.

Inflamat de această remarcă, reporterul de la ”România te iubesc” i-a dat imediat replica: „Auzi, Chef? Eu nu te-am făcut dement! Cere-ți scuze!”.

Până la urmă, conflictul dintre cei doi s-a încheiat repede. Chiar Florin Dumitrescu a îngropat securea războiului și și-a cerut scuze.

„Bine, îmi cer scuze ca te-am făcut dement, dar nu mai mânca niciodată în viața ta carne de pui crudă, că o sa intri în spital”, a spus Florin Dumitrescu.