Anul trecut, la CES, Sony a prezentat pentru prima dată SmartBand SWR10 – un dispozitiv complet impermeabil, care poate fi purtat 24/7 (cu indice IP58), în ciuda portului microUSB descoperit. Un dispozitiv portabil ușor și discret, care a beneficiat pentru prima dată de abordarea modulară a Sony – conceptul “nucleu” independent – grație căreia tehnologia poate fi utilizată în diferite stiluri și culori, pentru a se adapta la propriul gust și personalitatea utilizatorului.

Pe parcursul ultimului an, Sony Mobile a lucrat alături de personalități și branduri din lifestyle, modă și design pentru a explora echipamente personalizate, dezvoltând colecții Sony Smartwear marca Jack Vartanian, ALTEWAISOME și Ted Baker, alături de cel mai recent brand lifestyle pentru femei, renumitul ROXY.

După lansarea de toamna trecută în parteneriat cu Google, Sony SmartWatch 3 este ultima generație de smartwatch Sony.

SmartWatch 3, disponibil la nivel global începând cu luna viitoare, este realizat din oțel inoxidabil, are un ecran transflectiv LCD de 1,6 inch și rezoluție de 320×320 pentru vizibilitate în lumina puternică a soarelui, este rezistent la apă, cu un indice IP68 și se poate încărca prin intermediul unui port microUSB standard.

Pentru extinderea gamei de dispozitive portabile disponibile, Sony a dezvăluit un nou accesoriu pentru SmartWatch 3, care permite utilizatorilor să personalizeze SmartWatch 3 cu oricare brățară de 24mm; acesta va fi disponibil în prima parte a anului 2015.

Chiar și fără smartphone-ul Android, SmartWatch 3 este un dispozitiv distractiv și util cu funcționalități impresionante în regim de funcționare autonomă – cu fucție de redare muzică, senzor inteligent și un senzor GPS unic încorporat.

Golfshot și iFit sunt doi dezvoltatori creatori de experiențe pentru Android Wear, prin intermediul capabilităților inovative ale SmartWatch 3, utilizate atât pentru performanța pe terenul de golf, cât și pe pista de alergare. Începând din ianuarie, fiecare utilizator de SmartWatch 3 va avea acces exclusiv la aplicațiile Golfshot și iFit.

Noi produse concept portabile

În urma lansării kitului de dezvoltare software, Sony Corporation pune la dispoziție aplicații noi pentru prototipurile curente, SmartEyeglass Developer Edition, alături de un nou stil conceptual, SmartEyeglass Attach! – o lentilă singulară cu afișaj, care se atașează de ochelarii obișnuiți, permițând dezvoltatorilor să creeze aplicații pentru sport și performanță.

Prototipul Smart B-Trainer de la Sony Corporation a fost de asemenea prezentat – un headset impermeabil cu capacități multisenzor, creat special pentru alergători. Prototipul actual include memorie și pune la dispoziție antrenamente audio, redare de muzică, inclusiv sugestii pentru cele mai potrivite coloane sonore care să însoțească utilizatorul în timpul antrenamentului.

Te-ar putea interesa și: