„Metropolitan Life își revizuiește în mod constant portofoliul de business pentru a se asigura că își atinge obiectivele financiare și de afaceri stabilite și că aduce valoare pentru clienți și acționari. Fondul de pensii facultative PensiaMea completează excelent business-ul actual al Certinvest. Ei dețink now-how-ul necesar pentru managementul eficient al activelor de fonduri de pensii private facultative, iar obiectivul lorde business estede a se extinde în acest domeniu.”, a afirmat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life România.

Metropolitan Life înRomânia este numărul 1 în asigurări de viață de accidente și îmbolnăvire şi numărul 2 pe piața de asigurări de viață, cu 16% cotă de piață.

Certinvest a fost înființată în anul 1994 și s-a impus ca una dintre cele mai inovatoare companii de pe piața românească. În prezent, Certinvest este cel mai mare administrator independent de active de pe piața românească, cu active administrate de peste 55 de milioane de euro de la investitori instituționali, investitori privaţi cu disponibilități financiare ridicate și de retail.