"În primul rând sunt foarte mândru că mă alătur Antenei Group, atat pentru faptul că este o companie românească puternică, dar și pentru obiectivul major pe care îl avem, acela de a urmări ascensiunea operațiunilor sale. Vin dintr-un mediu de afaceri foarte profesional, Orange reprezintând pentru mine locul în care m-am dezvoltat și am experimentat succesul. De altfel, competitivitatea, dinamismul și optimizarea permanentă a pachetelor de servicii oferite publicului larg si comunității de afaceri reprezintă mari similitudini între industriile media și telecom", a declarat Adrian Nănulescu.

Adrian Nănulescu a lucrat în industria telecom timp de 12 ani, ultimii 5 fiind Senior Vicepreședinte la Orange Romania. A condus zona comercială a companiei,   având în subordine multiple departamente printre care sales, customer service sau marketing.

"Divizia TV Intact se află într-o etapă importantă de dezvoltare, pornind de la un upgrade vizibil de content anul acesta și până la filosofia stațiilor din portofoliu. Este important că în această perioadă să existe solidaritate, înțelegere și deschidere. Am incredere că Adrian va fi un membru de valoare al echipei Intact și îmi doresc să aibă sustinerea voastră în proiectele ce vor urma.", a scris Camelia Voiculescu în e-mailul adresat angajaților Antena Group.

Noul CEO al antena Group este absolvent al Universității Politehnice Bucuresti, Facultatea Transporturi și EMBA Asebuss, Kenesaw. Practicant de triatlon, participă frecvent la competiții interne și internaționale, are 47 de ani,  este casatorit și are   un fiu în vârstă de șapte ani.

"În viitor, vom formula  împreună pasul următor al strategiei companiei, vom defini   căile prin care vom ajunge la rezultate. Vom crea sisteme de calitate și vom dezvolta   cultura organizațională. Sunt nerăbdător să vă cunosc pe fiecare dintre voi, astfel încât împreună să dăm substanță eforturilor noastre", a mai transmis Adrian Nănulescu noilor lui colegi.  

sursa foto: velobello.wordpress.com