CENTURY 21 Romania, detinatoarea master-francizei pentru Romania a celei mai mari retele de agentii imobiliare la nivel global, anuntă extinderea retelei sale de agentii în judetul Constanta, prin inaugurarea primului centru, CENTURY 21 Imobexpert.

Agentia CENTURY 21 Imobexpert se va axa atât pe proiecte precum cartiere rezidentiale de apartamente, condominiumuri si case în mai multe zone din judetul Constanta, centre comerciale si spatii de birouri, cât si pe tranzactii imobiliare efectuate pentru publicul larg.

Compania activează pe piata imobiliară din judetul Constanta încă din 2004. Printre proiectele pe care le derulează CENTURY 21 Imobexpert se numără Condominiumul Tomis Lux din Constanta, ce oferă 160 de apartamente, un proiect rezidential în zona Mamaia, ce va totaliza 64 de apartamente de lux, precum si implicări în mai multe proiecte rezidentiale din judet.

„Suntem mândri că reteaua CENTURY 21 Romania îsi continuă extinderea cu acest nou acord semnat la Constanta, prin care încă o agentie imobiliară de valoare s-a alăturat celei mai mari retele de agentii imobiliare la nivel global. Astfel, din ce în ce mai multi clienti si potentiali clienti ai nostri au acces la standardele excelente în serviciile de real estate oferite de agentiile membre ale Retelei CENTURY 21 din România,” a declara Thomas Lundin, presedinte CENTURY 21 Romania.

Reteaua de agentii a CENTURY 21 Romania cuprinde la ora actuală 15 agentii detinute si operate în mod independent si oferă servicii profesioniste de real estate în Bucuresti si în alte cinci judete. Distributia francizelor la nivel national cuprinde sase agentii în Bucuresti, cinci agentii în judetul Prahova si câte o agentie în judetele Brasov, Cluj, Timisoara si Constanta. Până la finalul anului curent, compania va
ajunge la un număr de 21 de acorduri de franciză.

„În ceea ce priveste extinderea retelei, intentionăm ca până în 2012 să avem în România câte o agentie membră a retelei CENTURY 21 Romania la fiecare 50.000 de locuitori, concentrându-ne pe orasele mari. Asta înseamnă 140 de agentii până în 2012,” a spus Thomas Lundin. „În acelasi timp, dorim să reconfirmăm tinta de afaceri stabilită pentru perioada următoare, aceea de a obtine o cotă de piată de 10% din piata imobiliară din Bucuresti, până la sfârsitul anului 2009,” a mai adaugat presedinte CENTURY 21 Romania.

Sursa: CENTURY 21