Pescariu Sports & Spa
2.021 euro

Cel mai scump abonament anual disponibil la clubul Pescariu Sports & Spa este „all inclusive”. Posesorul beneficiază de intrări nelimitate la fitness, aerobic, piscină şi spa (care include saună umedă şi uscată, ja­cuzzi, zona de relaxare şi acces la paturi încălzite, la care se adaugă accesul la duşuri scoţiene). Plata abonamentelor se face integral.

175-36691-04_worldclass_36.jpgWorld Class Academy
1.920 euro

Acesta este cel mai scump abo­na­ment anual la oricare din cele şase centre ale World Class Academy. Posesorul beneficiază de in­trări nelimitate la piscină, aerobic, sală de fitness, saună, jacuzzi şi squash. Indiferent de centrul la care s-a făcut abonamentul, posesorul acestuia are dreptul de a folosi serviciile World Class la oricare centru din Bucureşti sau Constanţa. Plata abonamentului se poate face la trei, şase sau 12 luni.

175-36692-04_atlantispipera_36.jpgAtlantis Fitness and Lifestyle
1.120 euro

Clubul din zona Pipera oferă un singur tip de abonament, cu preţul de 1.120 de euro. Posesorul cardului de membru are acces nelimitat la piscină, saună, aerobic şi fitness. În schimbul unui tarif suplimentar, poate beneficia de masaj şi şedinţe de înot cu antrenor personal. Accesul în club se face doar în baza cardului de membru.