Compania Total a demarat ediția 2018-2019 a competiției “Startupperul Anului susținut de Total”, program ce urmărește sprijinirea și recompensarea tinerilor antreprenori din România, Cehia și Polonia, care au un proiect sau o afacere înființată cu mai puțin de doi ani în urmă și care activează în orice industrie.

În fiecare țară participantă, un juriu local, format din experți de la Total, specialiști în antreprenoriat, lideri și membri ai comunității de afaceri vor desemna trei câștigători. Evaluarea va fi făcută în baza unor criterii precum:caracterul innovator, impactul social și comunitar, potențialul de fezabilitate și dezvoltare.

Câștigătorii vor primi titulatura de „Startupperul Anului susținut de Total”, sprijin financiar, în valoare cumulată de 25.000 euro, un program de mentorat și coaching profesional, precum și promovare și expunere media.

Totodată, pentru a veni în sprijinul antreprenoriatului feminin la nivel global, juriul din fiecare țară va desemna câte o Femeie Antreprenor de Top. Acest premiu special, în plus față de celelalte, este modalitatea prin care Total dorește să încurajeze cât mai multe femei să se înscrie și să participe la competiție.