Samsung Galaxy Note9 are cel mai mare ecran edge-to-edge folosit vreodată pe un Note. Display-ul Super AMOLED are 6,4 inch este completat de difuzoarele stereo produse de AKG și au capacitatea de a furniza sunet imersiv Dolby Atmos. 

Galaxy Note9 este un smartphone extrem de puternic, cu un procesor de ultimă oră de 10nm și poate susține viteza maximă disponibilă pe piață (de până la 1,2 gigabiți pe secundă) pentru streaming și descărcare fără pauze. Galaxy Note9 include, de asemenea, un sistem de răcire pe baza tehnologiei Water Carbon Cooling și un algoritm inteligent de ajustare, dezvoltat de Samsung pentru a oferi performanță maximă, dar și stabilă. Camera Galaxy Note9 este cea mai inteligentă cameră Samsung de până acum. Cu ajutorul inteligenței integrate, poate identifica elementele unei fotografii, cum ar fi scena și subiectul, pentru a o clasifica automat într-una din cele 20 de categorii și ao optimiza instantaneu pe baza categoriei.

 

Tehnologiile premium Galaxy vin la pachet cu Note9: încărcare rapidă fără fir, rezistență la apă și praf  IP68 și servicii Samsung cum ar fi Samsung Health și Samsung Pay. Galaxy Note9 oferă funcția de securitate Knox, precum și opțiuni de securitate biometrice, inclusiv scanarea amprentelor digitale, scanarea irisului și capabilități de recunoaștere a feței, pentru a păstra informațiile importante în siguranță.Galaxy Note9 este disponibil cu două opțiuni de stocare internă – 128GB sau 512GB. De asemenea, având capacitatea de a introduce o cartelă microSD, Galaxy Note9 poate ajunge până la 1TB de memorie, oferind astfel suficient spațiu pentru fotografiile, videoclipurile și aplicațiile preferate.

La RCS&RDS, telefonul are un preț de 4.499 lei cu orice abonament din portofoliul operatorului. Acesta poate fi achiziționat și în rate.