LG Electronics, unul din principalii jucători mondiali în materie de tehnologie mobilă, lansează pe piaţa din România noul mobil cu cameră foto profesională, LG Viewty. Noul model, LG-KU990, este primul din noua gamă de terminale de înaltă tehnologie prezentate de companie în cadrul IFA 2007.

Camera foto de 5 megapixeli este prevăzută cu focus manual, funcţie dezvoltată în premieră pentru un telefon mobil. Având opţiunea de reglare manuală, obiectivul camerei poate fi fixat în orice punct, oferind o captare perfectă de fiecare dată.

Fotografii de înaltă calitate pot fi obţinute şi în condiţii de lumină insuficientă sau atunci când vă aflaţi în mişcare, datorită dotărilor ISO800 & SmartLight™, dar şi a stabilizatorului de imagine, care poate fi activat printr-o simplă apasare de buton.

Ecranul senzitiv LCD, introdus pentru prima dată la terminalul LG Prada, a primit îmbunătăţiri pentru noul model LG Viewty, prin adăugarea vibraţiilor care confirmă activarea funcţiei pentru care utilizatorul optează.

După captarea unei fotografii, utilizatorul o poate vizualiza imediat şi o poate edita pe ecranul senzitiv de 3 inch, prin funcţia de editare manuală şi apoi o poate trimite prietenilor.

In plus, ecranul permite utilizatorilor vizualizarea fişierelor video DivX în format wide.

Pentru acei utilizatori care vor să dea viaţă momentelor captate, noul LG Viewty prezintă în exclusivitate la un telefon mobil funcţia de înregistrare video la 120fps, aceasta permiţând vizualizarea celor mai mici detalii ale unui obiect aflat în mişcare, atunci când filmul este redat în slow motion.

Data: 4 februarie 2008

Sursa: LG