Este cea mai proastă veste primită de către Simona Halep. Românca a aflat-o chiar acum. Nu o mai poate evita, meciul va avea loc chiar mâine.

Halep are parte de un adversar dificil

Simona Halep are parte de un adversar dificil în optimile turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy. Este vorba despre nemţoaica Laura Siegemund. A doua jucătoare a lumii are un palmares negativ în faţa locului 51 WTA.

Halep a jucat până acum de trei ori împotriva germancei, dar a pierdut în două rânduri.

Siegemund e în mare formă

Mai mult, Laura Siegemund e în mare formă. A învinns-o pe Destanee Aiava (Australia), locul 218 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2, după un meci de doar 64 de minute.

Halep şi Siegemund s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, iar germana conduce cu 2-1. Toate meciurile de până acum au avut loc pe zgură, iar la Melbourne Park se joacă pe hard. Se ştie însă că zgura, acolo unde Simona a pierdut de două ori în faţa germancei e şi suprafaţa preferată a celei de-a doua jucătoare din lume.

Acceptată direct în manşa a doua, Halep a ajuns în optimi, după ce a întrecut-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe rusoaica Anastasia Potapova, locul 101 WTA.

Dacă româncele ar merge ceas în acest turneu, am putea avea parte de o finală românească, Simona Halep-Irina Begu. Cele două s-au antrenat împreună în presezon.