“Aș vrea să încep prin a menționa că AbbVie salută eforturile remarcabile depuse de către Ministerului Sănătății, de autoritățile responsabile, de instituțiile și cadrele medicale în lupta zilnică împotriva răspândirii Covid-19 în România .

Dorim să ne alăturăm demersurilor dumneavoastra sprijinind statul român în lupta cu Covid-19 prin donarea produsului Kaletra (lopinavir/ritonavir), pentru a fi folosit ca alternativă terapeutică în tratamentul experimental al pacienților depistați cu SARS-Cov-2, conform cu protocoalelor medicale așa cum au fost acestea elaborate și implementate de către societățile medicale de specialitate, în România.

Evaluând resursele disponibile, în acest moment considerăm că AbbVie România poate susține tratamentul unui număr de peste 4000 de pacienți. În continuare AbbVie va face eforturile necesare pentru a sprijini autoritățile române în încercarea de a elimina Covid-19.

Suntem într-o luptă contracronometru cu această pandemie și mai mult ca oricând este nevoie de solidaritate și responsabilitate. Noi, la AbbVie, dorim să avem un impact pozitiv remarcabil asupra vieții pacienților și a familiilor lor. În aceste vremuri dificile, ne alăturăm eforturilor autorităților de a lupta cu Covid-19 și considerăm fiecare gest care poate contribui semnificativ la încetinirea extinderii virusului și la eradicarea acestuia este binevenit”, a declarat Jorge Ruiz Benecke .

ATENȚIE! Nu luați medicamente fără prescripție medicală! Nu vă tratați singuri acasă. Consultați medicul! Un american a murit, după ce s-a tratat de coronavirus singur cu un medicament pe care l-a promovat președintele Donald Trump!