”Referitor la informațiile publicate în media, despre un oarecare interes al Orbis de a prelua grupul hotelier Continental Hotels, compania subliniază că nu există niciun proces de negociere în curs și nicio decizie de business nu a fost luată. Chiar dacă piața din România rămâne printre principalele noastre priorități în anii ce urmează, este prematur să anunțăm orice intenție de a cumpăra vreun hotel sau vreun grup hotelier în mod special”, reiese din datele companiei. 

În luna iunie a acestui an, grupul a anunțat că își dezvoltă în continuare rețeaua de hoteluri în regiunea balcanică, prin semnarea unui acord de franciză cu investitorul și partenerul său local, grupul Al Shiddi, pentru un hotel Novotel din Saraievo.

 "Odată cu deschiderea Novotel Sarajevo, Orbis Hotel Group intră pe piaţa hotelieră de categorie medie (midscale) din Bosnia şi Herţegovina, o piaţă cu un potenţial deosebit pentru hoteluri operate sub branduri internaţionale. Intenţia noastră este foarte clară: dorim să ne dezvoltăm reţeaua de hoteluri din regiunea balcanică şi din Europa de Est”, a declarat atunci illes Clavie, preşedinte şi CEO al Orbis Hotel Group.