Așadar, încheierea unei asigurări de răspundere civilă auto avantajoase este în interesul tututor, atât al persoanei terțe care ar trebui despăgubite, cât și în interesul celui care trebuie să plătească despăgubirea. De aceea, fiecare posesor de autoturism trebuie să se informeze corect și să consulte bine toate variantele disponibile pe piață pentru a lua cea mai porivită decizie și a alege cel mai ieftin rca auto.

Internetul este o sursă foarte importantă de informații pentru cumpărături online de orice fel. Orice poate fi achiziționat online astăzi. Posesorii de mașini pot achizitiona online chiar și o asigurare RCA.Varianta online este cea mai indicată metodă de a ne documenta și a afla cât mai multe detalii despre acest tip de poliță. Ofertele companiilor se schimbă tot timpul și este bine să fim la curent mereu cu tot ce este nou și avantajos.

Fiecare an aduce schimbări semnificative în privinta tarifelor și legislației asigurărilor RCA, printre care amintim: noi clase de bonus malus, decontarea directă, răscumpărarea daunei, clasa cea mai favorabilă de bonus pentru posesorii mai multor mașini, rca pe perioade mai scurte de timp, posibilitatea suspendării politei rca etc.

Pentru a beneficia de cele mai mici prețuri la RCA trebuie să îndeplinim o serie de condiții, specificate în lege: 
• Să avem cât mai puține incidente, amenzi, accidente. Sistemul se numește „Bonus malus” și avantajează șoferii fără evenimente rutiere cu asigurări RCA mai ieftine.  

• Vârsta cântărește și ea în costul final. Tinerii vor plăți întotdeauna mai mult.
• Vechimea mașinii, starea tehnică a autoturismului, capacitatea cilindrică, puterea mototului, numărul de persoane care o conduc, locul în care este condus cel mai frecvent autoturismul pot influența semnificativ prețul final al asigurării.
• Un alt aspect important, care asigură un preț mai mic, este asigurat de apartenența la anumite categorii care beneficiază de reduceri speciale, precum studenți, bugetari, pensionari, șomeri, persoane cu dizabilități etc.
• Pentru prețuri mai mici putem alege varianta de achiziție online. Putem avea acces mai ușor la reducerile companiilor și putem alege ușor cea mai avantajoasă ofertă de pe piață.

 

La rca-auto.ro veți găsi mereu toate informațiile și toate detaliile de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună decizie. Site-ul pune la dispoziția clienților posibilitatea de de a încheia online orice tip de asigurare auto, fie ea CASCO or RCA.

Printre avantaje oferite de  varianta online de achiziție rca amintim:

• Este mult mai comod să vă informați, să consultați și să cumpărați online. Nu trebuie să vă deplasați pentru a putea încheia polița de asigurare 
• Aveți șansa să vedeți și singuri care sunt ofertele disponibile și să o alegeți pe cea mai ieftină sau pe cea mai avantajoasă
• Puteți apela la un soft extrem de performant, ce compară simultan tarifele asigurărilor rca de la toate companiile de asigurări, care este conectat la multe informații și detalii relevante pentru efectuarea cele mai bune alegeri, cu condiția să completați corect și complet toate câmpurile obligatorii solicitate.
• Programul este de flexibilitate maximă. Puteți consulta și comanda oricând, la orice oră din zi și din noapte orice site și orice detaliu pe care îl doriți, fară să fiți obligați să faceți pe loc achiziția.
• Asigurarea RCA poate ajunge la dumneavoastraă în cel mai scurt timp posibil.

Din păcate numărul mare de accidente și falimentul răsunător al unor importanți furnizori de pe piață, ar trebui să ne facă să ne uităm un pic mai circumspect atunci când alegem cu ce comapanie de asigurări vrem să semnăm polița de asigurare RCA. De aceea dacă aveți nevoie de o consiliere în acest sens și de sfaturi avizate, care să vă ajute să luați cea mai bună decizie, puteți apela oricând la datele de contact de pe site-ul rca-auto.ro.

De ce să alegeți cel mai ieftin RCA auto de la Best Asig Consult?

Best Asig Consult este un agent de asigurare autorizat și operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP, specializat în oferirea de servicii online în domeniul asigurarilor auto, atât către persoane fizice, cât și către persoane juridice. 

 

Compania  încheie polițe de raspundere civilă auto RCA, cât și a polițe facultative CASCO.

Serviciile oferite, promptitudinea și un raport calitate-preț cât mai bun au contribuit la fidelizarea clientilor și la obținerea unei bune poziții pe acestă piață puternic concurențială.

Viziunea și stategia comapaniei, pusă la punct împreună cu partenerii asiguratori, contribuie la oferirea de servicii de calitate și la satisfacerea cerințele celor mai exigenți clienți.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune oferte de asigurări auto și vreți să alegeți cel mai ieftin rca, accesați site-ul rca-auto.ro. Veți avea parte de cele mai bune servicii, de  cea mai avantajoasă ofertă, de economie de timp și bani. (P)