Pentru dezvoltare sau creare magazin online care sa indeplineasca ultimele tendinte digitale de marketing si dezvoltare a unei afaceri online, colaborarea cu o agentie specializata determina eficienta produsului final: magazinul online. 

Eficienta unui website de comert electronic este determinata de analizarea si planificarea detaliata a fiecarui element integrat in realizarea unui website. 

Specialistii Agentiei Fortin determina cu acuratete procesul de creare a unui magazin online. Acest fapt este asigurat de respectarea anumitor etape de cercetare preliminara cu scopul de a verifica valoarea strategiei de comunicare si marketing integrata in structura de webdesign propusa. 

Aceste doua dimensiuni, copywriting si web-design conlucreaza impreuna pentru a creste rata de conversie si functionalitatile unui magazin online, ceea ce implica, in mod fundamental, a treia dimensiune practicata de specialistii Agentiei Fortin: programarea unui website. 

Vizitatorii magazinelor online se transforma in clienti fideli datorita profesionalismului si pasiunii agentiilor de marketing

Serviciile pentru e-commerce de dezvoltare magazine online performante si simplu de utilizat de catre clienti sunt combinatia perfecta pentru a crea o interfata profesionala adaptata ultimelor tendinte ale marketing-ului digital. 
Acest lucru semnifica un design ingenios care determina usurinta cu care utilizatorii online acceseaza si interactioneaza cu serviciile unui magazin online, astfel incat sa beneficieze de comenzi sigure si rapide. 

Atunci cand te-ai decis sa cresti vanzarile unui magazin online pentru business-ul tau trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte. Cel mai important lucru este alegerea platformei a magazinului tau online. Aceasta trebuie sa fie aleasa cu grija astfel incat sa se potriveasca tipului de afacere pe care o lansezi. 

Echipa Fortin propune si recomanda patru tipuri de platforme e-commerce: Magento, OpenCart, WordPress, WooCommerce, PrestaShop.

 

Adesea, anumiti antreprenori decid sa lucreze cu o platforma gratuita sau o platforma care percepe o taxa lunara, insa acest tip de platforma are dezavantajul ca antreprenorii nu pot sa intervina asupra structurii site-ului si asupra functionalitatilor din site.  

Pasi care trebuie urmati in procesul de dezvoltare a unui magazin online

•    Structura magazinului online
•    Tipul produselor care se comercializeaza pe site trebuie evaluate in mod corespunzator precum si numarul acestora;
•    Realizarea unui tabel cu functionalitatile magazinului online;
•    Cele mai des intalnite functionalitati pentru un magazin online sunt: contul clientului, cosul de cumparaturi, modalitatea de filtrare a produselor, rubrica pentru review-uri etc;
•    Trebuie planificate cu atentie si in detaliu paginile site-ului ( sectiunea „despre noi”, modalitati de plata si livrare, cum cumpar, conditii de retur etc);
•    Modul de stocare a produselor;
•    Pentru optimizarea timpului produsele ce se introduc pe site trebuie sa se faca automat dintr-un sistem de tip EXCEL, de exemplu. 
•    Modalitatea de plata – Pentru a veni in sprijinul clientilor este bine sa fie implementate pe site doua modalitati de plata;
•    Modalitatile de livrare – Trebuie sa ai in vedere stabilirea modalitatilor de livrare si sa comunici clar preturile de transport aferente acestora.
Echipa Fortin garanteaza securitatea magazinului tau online si ofera consultanta cu privire la modalitatile de utilizare ale magazinului online pentru ca procesul de vanzare sa fie optim si eficient. 

Agentia de comunicare digitala – Fortin te poate ajuta sa iei cele mai bune decizii de dezvoltare pentru magazinul tau online. Mai multe informatii despre procesul de de dezvoltare a unei afaceri in mediul online gasesti aici. (P)

Date de contact
Telefon: 0747.919.237  
E-mail: [email protected]
Adresa: Strada Agricultori nr. 113