Meghan și-a anunțat inițiativa „40 for 40” pe site-ul ei, cerând oamenilor să doneze „40 de minute”, ajutând sau îndrumând pe cineva în ziua în care împlineste 40 de ani, potrivit The SUN.

Meghan Markle a fost prinsă

„Am cerut unui număr de 40 de prieteni, activiști, sportivi, artiști și lideri mondiali să ajute la lansarea unui efort global, contribuind timp de 40 de minute, de mentorat, pentru a sprijini reintrarea femeilor în forța de muncă”, anunță Meghan. „Sper că fiecare va ajuta pe cineva să aibă o viață profesională în propriile condiții și sper că îi inspiră pe alții să acorde 40 de minute din timpul lor”, mai spune Ducesa de Sussex.

Mesajul ei vine după ce Obama a cerut fanilor săi să scoată din buzunar „6, 60 sau 600 de dolari, sau o sumă pe care ați ales-o, pentru a ajuta la aducerea la viață a Centrului prezidențial Obama din Chicago”. Acțiune de strângere de fonduri numită „60 for 60”, lansată cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani.

L-a imitat pe Barack Obama

Nu e prima dată când Meghan pare să se inspire din viața și acțiunile fostului cuplu prezidențial. Meghan a purtat în diverse ocazii ținute similare cu ale lui Michelle Obama: rochia galbenă semnată Jason Wu pe care Michelle a purtat-o ​​în Italia în 2009 a fost extrem de asemănătoare cu rochia Brandon Maxwell a lui Meghan pe care o purta ducesa la un evenimrnt, în 2011.

În timp ce Barack și Michelle Obama se bucură de casa modernizată, de 11,75 milioane de dolari din Massachusetts, Meg și soțul ei au achiziționat o locuință la fel de impresionantă, de 14,65 milioane de dolari, în California.

Răutăcioșii spun că până și cartea lui Meghan, „The Bench”, care surprinde relația specială dintre tată și fiu, „văzută prin ochii unei mame”, a venit după „Of Thee I Sing: Letters to my Daughters„ scrisă de Obama.